Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@12:36:34 GMT

گیمرها بیشتر از کنسول به سمت گوشی‌ها می روند

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۵۰۲۹

گیمرها بیشتر از کنسول به سمت گوشی‌ها می روند

گیمرها خیلی بیشتر از خرید کنسول ها و رایانه های شخصی برای گوشی های هوشمند خرج می کنند. در سال‌های اخیر، بازی‌های موبایلی با افزایش هزینه‌های بازیکنان، رکوردی را تجربه کرده است. تا پیش از همه گیری کرونا، بازیکنان هرگز این‌قدر برای بازی‌های گوشی‌های هوشمند خرج نکرده‌اند. با مبلغ تخمینی ۱۳۶ میلیارد دلار برای سال ۲۰۲۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چند سالی است که بازی‌های موبایلی چه از نظر تعداد بازیکن و چه از نظر هزینه، رشد تصاعدی را تجربه کرده اند. بازیکنان در سال ۲۰۱۹ در مجموع کمتر از ۶۰ میلیارد دلار برای بازی‌های موبایل خرج کردند. این عدد در طول دوره کریسمس همان سال، به اوج ۲۱۰ میلیون دلار رسید؛ که نسبت به ارقام ثبت شده در سال ۲۰۱۸ در همان زمان از سال، ۴۳۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

با این حال، همانطور که آخرین گزارش از شرکت بین‌المللی داده (IDC) نشان می‌دهد، بازار بازی‌های موبایل در دو سال گذشته به‌ویژه به دلیل همه‌گیری کووید-۱۹ به‌طور پیوسته رشد کرده است .

بنابراین، برای سال 2022، شرکت تحقیقاتی تخمین می‌زند که بازی‌های موبایلی نباید کمتر از 136 میلیارد دلار درآمد داشته باشند. به طور کلی، بازی‌های اندروید و iOS به تنهایی ۶۱ درصد از بازار جهانی بازی‌های ویدیویی را تشکیل می‌دهند. ساده است، در سه ماهه اول سال 2022، گیمرهای موبایل 1.6 میلیارد دلار در هفته خرج کردند! برای بازار رایانه‌های شخصی و کنسول‌ها به‌ترتیب ۴۲ و ۴۰ میلیارد دلار سود تخمین زده می‌شود.

شرکت بین‌المللی داده انتظار دارد زمانی که مایکروسافت و سونی مشکلات مربوط به تولید PS5 و Xbox Series X را برطرف کنند، فروش کنسول‌ها افزایش پیدا کند. در مجموع، کل صنعت بازی های ویدیویی در سال 2022 به ارزش 222 میلیارد دلار خواهد رسید.

لکسی سیدو، رئیس تحقیقات بازار IDC؛ توضیح داد که چرا بازار موبایل در حال رونق است: من فکر می کنم کووید کاتالیزور بود، اما روندها در جای خود بود. بنابراین من فکر می کنم این فقط این واقعیت است که کووید افراد بیشتری را وارد دنیای بازی کرده است.

او ادامه می‌دهد: «فکر می‌کنم افراد زیادی هستند که هرگز واقعاً یک بازی موبایلی انجام نداده‌اند. و احتمالاً برای اولین بار در طول کووید این کار را انجام داد. اما در نهایت، ما شاهد توسعه این پدیده در طول زمان بوده ایم.

او همچنین اضافه می کند که بازی های موبایلی تنوع بیشتری از پروفایل های بازیکن را نسبت به رسانه های دیگر نشان می دهد. علاوه بر این، تأیید می کند که قدرت رو به رشد تلفن های هوشمند این جذابیت را برای بازی های تلفن همراه ایجاد می کند. باید گفت که برخی از پایانه ها مانند Asus ROG 5s و 5s Pro کنسول های جیبی واقعی هستند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گوشی گوشی هوشمند هوش مصنوعی بازی موبایل بازی های موبایلی بازی های موبایل میلیارد دلار کنسول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟